Friday, March 5, 2010

taigi, prašau nepiršti manęs su belgu

Šįvakar žiūrėjome „Final Destination 4” ar kažką tokio. Pirmas dešimt filmo minučių bandžiau suprasti, kokio velnio iš viso tokie filmai kuriami ir žiūrimi. Tada prisiminiau – taigi dėl stiprių emocijų. Įsivaizduok, esi eilinis paauglys, gyveni nuobodų gyvenimą, klasiokai, mokslai, blablabla, tai kaip daugiau paįvairint savo kasdienybę, jeigu nežiūrint, kaip krinta iš dangaus žmogaus kūno dalys. Tai kai tai pagaliau išsiaiškinau, visą filmą taip ir prakomentavau begerdama vyną ir besijuokdama, kaip nuostabiai viskas įtikinama ir nenuspėjama. Nes man, pavyzdžiui, stiprių emocijų netrūksta, atvirkščiai. (Dar su čekėm kalbėjom, kad reiktų belgui parodyt kokį Woody Alleną, kuris sugeba suderinti profesionalumą ir populiarumą. Belgas paklausė, who is Woody Allen?) Bet buvo įdomu pamatyti tokį filmą antropologiniu aspektu, kaip kultūrinį reiškinį. Ir ką jūs manot, praleidau sau gerai vakarą, bet kai filmas baigėsi, belgas netikėtai rimtu veidu atsistojo, pasiėmė savo didelį ir puikų žiūrėti filmams laptopą ir netaręs nė žodžio išėjo į savo kambarį. Nesupratau – wtf? Ir dar klausiau čekių, o tai ko čia dabar pykt? Net atsiprašiau grįžusio, kažką palikusio belgo, bet anas tik pasakė kažką piktai apie tuos, kurie trukdo kitiems žiūrėti filmus. Na, aš tai vis dar nesuprantu, kaip įmanoma tokio tipo filmą žiūrėti rimtai, bet jei jūs suprantat, galiu supažindint su belgu. :)

6 comments:

  1. meilėj kartais kyla sunkumų ;)

    ReplyDelete
  2. :D
    šiaip yra gi tokia rūšis vyrų, kurie filmus žiūri tik rimtai ir susikaupę, ir neduokdie tu ten pakrykštausi iš kažko ar pakomentuosi, matyt belgas iš jų:))

    ReplyDelete
  3. tai kvailus filmus tame ir kaifas žiūrėt, kad gali prisijuokt daug. man tai čia viena iš atsipalaidavimo formų. ne per dažna, bet retsykiais būtina:)keistasis tavo belgas,D

    ReplyDelete
  4. ar jau susitaikete? :)

    ReplyDelete
  5. žinok, jo, kitą dieną belgas net pasiūlė kitą siaubo filmą pažiūrėti, sakė - you will definitely scream this time. bet kaip bebūtų liūdna, buvau susitarus su viena itale eiti į paskaitą apie Freudą. o paskaita irgi smagi buvo, su rėkiančia italų moteriške ir pan. :))

    ReplyDelete
  6. Smagu girdeti:))))

    ReplyDelete