Wednesday, March 31, 2010

dar dvi paskaitos ir atostogos! (tiksliau gal atostogėlės)

Vienoj universiteto auditorijoj, ant stalo, šalia užrašo "Buon Natale" atsirado užrašas "e buona Pasqua!". (Pirmas - sveikinimas su Kalėdom, antras - su Velykom.)

Rytojaus planuose, jei viskas bus gerai, ankstyvi pusryčiai Udinėj, pietūs Veronoj ir vakarienė Genujoj. Genujoj ir Velykos, ir gyvi pokalbiai lietuviškai, kurių taaaip seniai neturėjau, ir kiti gražūs dalykai.

2 comments:

  1. Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

    ReplyDelete